Top-LED.ro - Metode de livrare

TOP-LED (top-led.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

Livrare prin curier rapid - Fan Courier 

Livrarea produselor poate fi făcută la orice adresa din țară, indicată corect de Dumneavoastră pe Comanda lansată pe site, și este asigurată - contractual - cu societatea de curierat rapid, "FAN Courier".

Livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare de peste 250 lei cu TVA în aria de acoperire Fan Courier (vezi aici lista localităților). Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei cu TVA costul de transport este de 20 lei (TVA inclus) și va fi evidențiat în factura fiscală. Pentru localitățile care nu se afla în aria de acoperire se percep taxe pentru kilometri suplimentari. 

TERMENUL DE LIVRARE, contractat cu societatea de curierat, este de 1-2 zile lucrătoare din momentul în care predam coletul curierului.

Livrare prin curier rapid - GLS Romania

GLS Romania oferă livrări de colete şi livrări expres în România şi livrări internaţionale de colete, calitatea ridicată fiind principala preocupare.

Transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare de peste 250 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei cu TVA costul de transport este de 25 lei (TVA inclus) și va fi evidențiat în factura fiscală. Costurile de livrare sunt valabile pentru orice locație de pe teritoriul țării. 

Coletele naţionale ajung de obicei la destinaţie a doua zi lucrătoare.